Husläkarna Varmbadhuset

Ett personligare vårdval. Digitalt när det går och fysiskt när det behövs.


ÖPPETTIDER
Öppet alla dagar i veckan inkl alla helgdagar
Månd-tors 8-18, fred 8-17
Lörd, sönd, alla helgdagar 9-13.

Vid akuta besvär

Vid akuta besvär på kväll och helg är ni alltid välkomna att kontakta oss för en akut tid. Husläkarna har öppet alla dagar hela året. Tider finns att boka via 1177 även på helger.

Våra telefontider

Mån-fre: 07.00-10.30.
Vid behov av en sen akut kontakt 15.00-16.30
Lörd/Sönd/Helgdag: 08-12.30.
Tel: 0340-67 58 81

MED ANLEDNING AV COVID-19

Om du är förkyld, har hosta, feber eller snuva ska du stanna hemma för att undvika att smitta andra. Boka gärna tid för självprovtagning för att få reda på om det är covid-19 eller inte. Detta gäller vuxna över 18 år. Om du har svårare symtom och behöver vård, kontakta oss på tel. 0340- 675881 eller ring 1177.

Information om Barn och provtagning se under fliken Vårdcental/Covid-19.

Det är viktigt att du inte åker direkt till en mottagning. OBS! Det är besöksförbud för närstående på sjukhus vilket inebär att ingen får följa med dig in på sjukhuset eller besöka en inneliggande patient. Eventuellt undantag beslutas av ansvarig vårpersonal. En fullt frisk närstående får följa med på barns besök. Läs mer om covid-19, självprovtagning och besöksregler på www.1177.se/HallandAKTUELLT


  • E-tjänster på 1177 fungerar som tidigare för våra patienter med undantag av att alla fysiska besök nu tillfälligt bokas via telefonrådgivningen.
  • För provtagning som inte görs i samband med ett fysiskt läkarbesök på vårdcentralen gäller följande:

Kom inte för provtagning om du har symptom som hosta, feber och förkylningssymptom, avvakta då tills dess att du är frisk!

BOKA DIGITALT BESÖK


Med anledning av nya Coronaviruset öppnar vi nu möjligheten till digitala vårdmöten, allt för att erbjuda trygg och säker vård även under extrema förhållanden. Besök som lämpar sig för digital kontakt är t ex återbesök, bedömning av hudförändringar, urinvägsinfektioner utan feber hos kvinnor.

Är du osäker på om ditt ärende passar för ett digitalt besök? Ring telefonrådgivningen på 0340-675881 så guidar våra erfarna distriktssköterskor dig rätt.

Mer information och länkar till digitala besök> 

Vårdcentral

Privat vårdcentral - Husläkarna Varmbadhuset Varberg

BVC

BVC Vaeberg - BVC hos Husläkarna Varmbadhuset Varberg

Vaccination

Företagshälsovård

Vi genomför företagshälsovård enligt överenskommelse.
Vi kan erbjuda vanliga hälsokontroller eller annat upplägg enligt ert önskemål. Önskar ni testa personalen för antikroppar mot COVID-19 kan vi också hjälpa till med det. För kontakt och information skicka ett mail till info@huslakaranvarmbadhuset.se, märk mailet med ”FHV” så återkommer vi till er snarast.

Företagshälsovård Varberg - Husläkarna Varmbadhuset Varberg

Varmt välkommen!